Skip to main content

Eric J. Coolen signeert

De bekende Haarlemse tekenaar / illustrator Eric J. Coolen signeert zijn tekening.

Naar aanleiding van zijn tekening in het Haarlems Dagblad onde de naam "Verscholen Haarlem" heeft Eric Coolen ook onze school op papier gezet.

De tekening was te zien in de zaterdag uitgave van het Haarlems Dagblad van 23 november 2019. 
Wij als school waren erg verguld met deze tekening en vonden dat de tekening een prominente plaats verdiende in de school. Zo geschiede, en op een formaat van 1.75m x 1.50m hebben wij de tekening laten uitvergroten. De tekening hangt nu in ons stijlvolle trappenhuis. Op dinsdag 14 januari j.l. heeft Eric zijn tekening gesigneerd en was zeer enthousiast over de mogelijkheden die wij hem kunnen bieden bij zijn eventuele 3e boekpresentatie "VERSCHOLEN HAARLEM" eind van dit jaar. Ook hangen er 2 piëzografie tekeningen van de school in zowel dag als nacht uitvoering in de directiekamer. 

UPDATE oktober 2022! In het eerder vermelde artikel heeft de tijd ons ingehaald. Door de corona crisis konden alle plannen in de prullenbak geschoven worden en was het afwachten wanneer we terug konden naar het zogenaamde "normaal". Dat is gelukkig weer gebeurt en heeft Eric na een aanpassing op zijn tekening (we hebben inmiddels authentieke luiken weer geplaatst zoals 100 jaar geleden) deze wederom op 5 oktober 2022 opnieuw gesigneerd. Ook zijn boekpresentatie zal naar alle verwachting in november plaats vinden bij ons op school, aldus!

 IMG 0081IMG 0082